Dogovorena četiri zajednička granična prelaza

Ministar bezbijednosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić danas je boravio u službenoj posjeti Crnoj Gori gdje je imao veoma uspješan sastanak sa ministrom unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludinom Nuhodžićem.

Bosna i Hercegovina 13.03.2020 | 16:43
Dogovorena četiri zajednička granična prelaza

Istaknuto je da su odnosi između BiH i Crne Gore na odličnom nivou i dogovoreno je uspostavljanje četiri zajednička granična prelaza i to na graničnim prelazima Deleuša-Vraćenovići, Hum - Šćepan Polje, Klobuk - Ilino Brdo i Zupci - Sitnica, što će značajno uticati na ubrzanje prometa preko granice i smanjiti zadržavanja robe i putnika.

Radončić je hitno napustio Crnu Goru i helikopterom MUP-a Crne Gore se vraća u BiH, kako bi u 17.00 sati prisustvovao sastanku predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije i entitetskih premijera Fadila Novalića i Radovana Viškovića u vezi s aktuelnoj situaciji o koronavirusu, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti.

Da bi stigao na taj sastanak crnogorski kolega Radončiću je ustupio helikopter MUP-a Crne Gore kako bi na vrijeme stigao u Doboj.

Radončić se na svom Instagram profilu videom iz helikoptera zahvalio crnogorskom ministru unutrašnjih poslova Mevludinu Nuhodžiću.

(BN) 

Komentari / 0

Ostavite komentar