Nek ti jutro miriše na mene: Pevačica od Dodika dobila cveće i parfem!

Vesna Zmijanac oduvek je bila omiljena pevačica moćnih i uticajnih ljudi, a posebno političara. Na veselju povodom 8. marta koje je prošle nedelje organizovao Milorad Dodik u Doboju kao specijalna gošća pojavila se upravo „kraljica tuge“.

Zabava 11.03.2020 | 22:22
Nek ti jutro miriše na mene: Pevačica od Dodika dobila cveće i parfem!

S obzirom na to da je dan bio posvećen damama, na zabavi je bilo preko hiljadu žena. Pevačica, koja će 18. marta održati solistički koncert u Sava centru, otkriva za Kurir šta joj je predsednik Republike Srpske poklonio za praznik žena.

"Pre svega moram da kažem da mi je u Doboju bilo prelepo. Od mogućih 1.500 ljudi, bilo je sigurno 1.300 žena. Dame su uvek veselije i bučnije, pa samim tim kad su dominantnije, ni atmosfera ne može da bude loša. Stvarno je bilo predivno. Svi su pevali sve pesme. Naravno, Dodik je odličan domaćin, a pored njega, proslavi je prisustvovao i gradonačelnik Doboja i još mnogo uspešnih ljudi koje ja ne poznajem", kaže Vesna za Kurir Stars i osvrće se i na to da odavno važi za jednu od omiljenih pevačica moćnih ljudi.

"Ja sam svima omiljena pevačica, pa i njima, jer i oni su ljudi, a moje pesme su takve da ih narod voli i pronalazi se u njima. Što se poklona tiče, dobila sam parfem i mnogo cveća. Dodik zna za red. Sad mi ceo stan miriše. Taman do koncerta da miriše dom, a onda stiže druga tura. Radujem se i jedva čekam druženje s publikom. Nadoknadićemo za sve ove godine", zaključuje Vesna koja se te večeri do ranih jutarnjih časova provodila u Doboju, a onda krenula za Beograd.

Izvor: Kurir.rs Foto: screenshot

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Direkt

12.03.2020 10:49

Miris zadaha.

ODGOVORITE
Name

Arizona

12.03.2020 18:21

Dok mu narod gladuje sigurno je posteno zaradzeno

ODGOVORITE
Name

Ah

13.03.2020 17:50

Sto se pretrgao.