Megan Foks u filmu srpskog reditelja!

Megan Foks, najpoznatija po filmovima "Transformersi" i "Mladi mutanti: Nindža kornjače", biće glavna zvezda napetog trilera "Aurora". Kompanija "Arclight" će započeti svetsku prodaju filma na Evropskom filmskom marketu u Berlinu, prenosi Variety.

Zabava 20.02.2020 | 21:33
Megan Foks u filmu srpskog reditelja!

"Aurora", u režiji Lazara Bodrože ("A.I. Rising"), priča je o astronautkinji koja je stacionirana u svemiru kako bi nadgledala solarne oluje koje ugrožavaju zemlju.

Ona otkriva da udarni talasi iz solarnih oluja savijaju iskrivljuju vreme, što nju gura u emocionalnu i psihološku borbu sa prošlošću i sadašnjošću“ - navodi se u saopštenju kompanije "Arclight".

"Arclight", koji predvodi Geri Hamilton, udružio je snage sa Džordanom Gertnerom ("Buntovnice", "Smrt nedužnih") i Tobijem Gibsonom (franšiza "Lego Movie") kako bi producirao i finansirao film. Scenario su napisali Pit Bridžis, Tobi Gibson i Stjuart Vilis ("Restauracija").

Tim Peternel će biti izvršni producent, a snimanje bi trebalo da počne u maju u Srbiji.

KO JE LAZAR BODROŽA?

Lazar Bodroža rođen je 1983. godine, a diplomirao je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Suosnivač je studija Metaklinika, član grupe Kosmoplovci, autor knjige Zakon i direktor interaktivnog filma Uber Life.

Bodroža je 2011. godine izabran za jednog od 20 najboljih svetskih umetnika mlađih od 30 godina, od strane PRINT magazina.

Njegov debitantski film, naučnofantastična melodrama "Ederlezi Rising", proglašen je 2018. za najbolji je film programa "Srpski film" 46. Festa.

Izvor: Telegraf.rs Foto: ATA images/profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar