Uhapšeno lice osumnjičeno za davljenje starca

- Muškarac iz Ugljevika čiji su inicijali D.M. /54/ uhapšen je zbog sumnje da je ubio osamdesetdvogodišnjeg S.S. u naselju Ugljevička Obrijež, rekao je novinarima načelnik Policijske uprave Bijeljina Žarko Ćosić.

Republika Srpska 20.02.2020 | 10:13
Uhapšeno lice osumnjičeno za davljenje starca

On je naveo da je osumnjičeni, koji je pod nadzorom tužilaštva, sa žrtvom bio u komšijskim odnosima, a policiji je od ranije poznat po djelima nasilja u porodici i sklon je alkoholu.

Кao mogući motiv ubistva za koje je utvrđeno da je počinjeno davljenjem 11. februara Ćosić je rekao da je međukomšijska netrpeljivost.

"Ovo djelo je specifično jer je prijavljeno 14. februara i izvršilac je imao tri dana prednosti da sakrije tragove i pripremi alibi, bio je nejasan motiv ubistva, a dežurni ljekar je ocijenio da je u pitanju zadesna smrt", naveo je Ćosić na konferenciji za medije.

Prema njegovim riječima, iskusni policijski inspektori su uočili povrede na tijelu lica i druge sumnjive tragove, zbog čega su insistirali na obdukciji.

Obdukcioni nalaz pokazao je da je riječ o nasilnoj smrti davljenjem koja je nastupila tri dana prije nego što je tijelo pronađeno u kući u kojoj je S.S. živio sam.

Ćosić je rekao novinarima da u Policijskoj upravi Bijeljina nema slučajeva neriješenih ubistava.

(Srna) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Babić M.

20.02.2020 14:22

Sad čujem u gradu da sud pustio ovo lice koje se sumnjiči za ubistvo. Nema dovoljno dakaza.

ODGOVORITE