Danas sunčano i toplo vrijeme, predveče kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i dnevnom temperaturom od osam do 13 stepeni.

Republika Srpska 13.02.2020 | 08:07
Danas sunčano i toplo vrijeme, predveče kiša

Tokom dana sunčano sa blagim rastom temperature koja će biti iznad prosjeka za ovo doba godine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Krajem večeri i u noći na petak postojaće uslovi za kišu od krajnjeg zapada, preko jugozapada do juga, a do jutra i u većini predjela osim krajnjeg istoka.

Duvaće slab do umjeren južni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha od osam do 13, na sjeveru i jugu koji stepen viša, a na planinama od dva stepena Celzijusova.

Temperatura izmjerena u 7 časova: Bjelašnica minus devet stepeni Celzijusovih, Šipovo minus šest, Gacko minus pet, Drinić, Kalinovik, Han Pijesak minus četiri, Ribnik, Prijedor, Banjaluka, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Srbac, Srebrenica, Tuzla i Zenica minus tri, Sokolac, Topola i Istočno Sarajevo minus dva, Bileća i Zvornik minus jedan, Doboj i Bijeljina nula, Rudo jedan, Višegrad dva, Trebinje četiri, Mostar pet i Neum osam stepeni Celzijusa.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar