Dženifer napunila 51 godinu, pa svet počastila HOT fotografijom!

Jedna od najslavnijih žena i glumica na svetu Dženifer Aniston proslavila je 51. rođendan, a osim što je dobila na hiljade čestitaka sa svih krajeva sveta, dobila je isto toliko, ako ne i više, komplimenata za izgled kojim jednostavno oduzima dah.

Zabava 12.02.2020 | 19:38
Dženifer napunila 51 godinu, pa svet počastila HOT fotografijom!

Dženifer je pre nekog vremena s dragom koleginicom i prijateljicom Sandrom Bulok (55) dala intervju za "Interview Magazine", koji je povodom njenog rođendana objavio taj intervju, ali u centru pažnje našle su se snimljene fotografije.

- Hvala " Interview Magazine" za ovo rođendansko iznenađenje. Nisam imala pojma da će ovo danas izaći. Osećam se ponosno i počašćeno što mogu proslaviti i ovom naslovnicom. Hvala timu "Interview Magazinea" što slavite žene svake dobi. Ispada da je brojka 51 poprilično zabavna. Hvala i mojoj sestri Sandi Bulok što je razgovarala sa mnom o čemu god smo htele. Jako te volim - napisala je Dženifer na Instagramu.

Fotografija na kojoj pozira u crnoj izrezanoj haljini koja joj otkriva savršeno ravan stomak, lice s minimalno šminke i ona na kojoj je odevena samo u crne gaćice, kožnu jaknu i crne čizme raspametile su njene obožavatelje.

"Ti se šališ", napisala je Kortni Koks (55) u komentarima ispod fotografije.

"Vau! Umreću" , dodala je Hejli Biber (23).

"Predivna si iznutra i spolja", napisala je Dru Barimor (44).

"Uvek oduzimaš dah", dodala je Riz Viterspun (43).

"Srećan rođendan Dženifer, izgledaš sjajno", napisala je Maraja Keri (49).

"Srećan ti rođendan, prekrasna, čarobna ženo ", samo su neke od čestitki koje je dobila od Kortni Koks, Lise Kudrou, Maraja Keri, Riz Viterspun, Dru Berimor, Hajli Biber i drugi.

U intervjuu koji će zasigurno ući u istoriju Dženifer i Sandra dotakle su se brojnih tema, između ostalog i zabavljanja s istim frajerom, glumcem Tejtom Donovanom (56) , kog su upoznale 90-ih godina jednoj zabavi nakon dodele Zlatnih globusa.

Sandra ga je čak oslovila kao "njihovog bivšeg dečka", a razgovarale su i o planovima za budućnost i željama koje uključuju kuću na plaži ispunjenu decom koja se smeju i trčkaraju.

Izvor: Telegraf.rs /I.T. Foto: profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar