Sneki u venčanici - da li se to opet udaje?!

Pevačica Snežana Babić Sneki ponovo je obukla venčanicu, a ovaj put nije reč o njenom venčanju, već će se naći u ulozi manekenke na predstojećem Sajmu venčanja. Tokom priprema, naša ekipa slikala ju je upravo u prelepoj haljini interesantnog kroja.

Zabava 29.01.2020 | 18:18
Sneki u venčanici - da li se to opet udaje?!

Sneki, otkud to da ćete biti manekenka na Sajmu venčanja?

- Dobila sam jedan interesantan poziv. Nisam mogla da odolim predivnoj venčanici. Biću jedna od učesnica revije kojom otvaramo Sajam venčanja koji traje od 7. do 9. februara. Naša revija će biti sa početkom u 19 časova u Hajatu. Biće dosta zvanica, ali i elitnog sveta. Venčanice su vrlo originalne.

Koja venčanica je vama omiljena, šta treba da ima?

- Meni su sve venčanice lepe, pogotovu kada su kvalitetne. Divno se osećam u venčanici. Mene nekako svi vide u "sirena venčanici" i onda uvek nekako moram da izgledam top...

Što vam ne pada teško...

- Nikako nije teško, naravno (smeh). Verujem da će svi modeli biti unikatni.

Sada ste se prisetili - kako je to izgledalo na vašem venčanju?

- Jesam se prisetila, ali vrlo daleko. To su več stvari koje sam ja prevazišla, preživela, na to sada gledate drugim očima. Ipak, uvek je lepo. Volim da vidim mlade, venčanja. Mada, nije važno šta ja o tome mislim (smeh).

Recite, šta mislite o tome?

- Ništa, ja sam spremna za udaju (smeh). Mora da za mene postoji "muškarac pravi".

Jeste li ga našli?

- Ima varijanta, na varijantu, ali nisam još ništa odlučila. Samo da vam kažem da još uvek pevam i da planiram solistički koncert, bez obzira na udaju.

Ako bi vas jednog dana zaprosio partner, da li biste se udali?

- Ko to zna, možda bih se i bez matičara udala. To je pitanje na koje ja nikad neću reći "ne". Nikad ne treba da se kaže nikad.

Šta je to potrebno da bi vas neko privukao?

- Srodna duša, normalan čovek.

Je l' verujete da "pravi" za vas postoji?

- Postoji negde, možda na nekom ostrvu slika, peca ribru. Čeka mene...

Šta je to što pripremate?

- Želim da obeležim jedan period svoje karijere, prvu četvrtinu. Bilo bi dobro da se napravi jedna dobra pesma, koja će ostati evergrin, poput svih mojih pesama. Kada sumiram sve, mogu da kažem da sam birala dobre pesme, jer one doživljavaju ponovnu renesansu.

Izvor: Blic/Alo.rs Foto: pritscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar