Severini stigla prijava od Centra za socijalni rad

Dok Severina (47) u Monte Karlu reklamira naočare i poručuje: “Uvijek gledajte na svijetlu stranu života” te atraktivnim fotografijama poručuje: “Nikad ne treba odustati”, Centar za socijalni rad protiv nje diže krivičnu prijavu.

Zabava 20.01.2020 | 21:07
Severini stigla prijava od Centra za socijalni rad

Kraj prošle godine pjevačica je dočekala sa prvostepenom presudom, koju su mnogi nazvali presedanom.

Sud je nepravomoćnom presudom odlučio da sin kojeg je dobila u vezi sa Milanom Popovićem živi sa ocem. U međuvremenu je Severinu na turneji bodrilo hiljade obožavalaca.

Punila je arene i pjesme posvećivala svojim najmilijima. Presudi o kojoj je brujila cijela regija, gdje je Severina takođe popularna, prethodile su prijave zagrebačke osnovne škole koju joj pohađa sin.

Podnijeli su desetak prijava za zanemarivanje djeteta. Otkrilo se to nakon što je Severina šokirala javnost na konferenciji za novinare kad je najavljivala veliku turneju.
U novoj godini očito su se nastavili pravni problemi za pjevačicu jer ovo je prvi put da Centar za socijalni rad podnosi krivičnu prijavu protiv gospođe Kojić.

– U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o toku postupka i porodičnoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi – poručili su za 24 sata.hr.

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović sedam godina se sudski spore oko skrbništva nad sinom. Sve do zadnje presude dijete je bilo dodjeljivano majci.

Po novoj presudi, koja nije konačna, Severina dijete ima pravo viđati dva puta sedmično po pet časova i svakoga drugog vikenda te sa sinom može provoditi katolički Božić i Vaskršnje praznike.

(24sata.hr)

Komentari / 0

Ostavite komentar