Stiže podrška od Džonsona za Harija i Megan

Britanski premijer Boris Džonson uvjeren je da će cijela Velika Britanija poželjeti sve najbolje princu Hariju i njegovoj supruzi Megan, koji više neće obavljati obaveze članova kraljevske porodice.

Svijet 20.01.2020 | 08:16
Stiže podrška od Džonsona za Harija i Megan

– Mislim da će cijela zemlja željeti da se pridruži u tome da im poželi sve najbolje u budućnosti…Kao što sam već rekao, siguran sam da će kraljevska porodica, koja je već dugo tu, naći način da krene dalje – rekao je Džonson za Skaj njuz u Berlinu, gde je prisustvovao konferenciji o Libiji, preneo je sinoć Rojters. 

Princ Hari i njegova supruga Megan više neće obavljati obaveze članova kraljevske porodice i više neće koristiti titule “kraljevsko visočanstvo”, saopštila je 18. januara Bakingemska palata.

U saopštenju se dodaje da Hari i Megan više neće primati sredstva iz javnih fondova i da će vratiti sredstva utrošena za renoviranje svoje kolibe.

(Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

bijeljina

20.01.2020 08:19

princ hari i megan mogu kako hoce toje carska loza i nikoim nista nemoze zelimim puno srece u zivotu

ODGOVORITE
Name

loza

20.01.2020 10:04

englezi su ludi kad sa svojih ledja izdržavaju i hrane vijekovima te krvopije i tirane, kakva kraljevska loza, to su bili sve sami uzurpatori i hijene

ODGOVORITE
Name

yu

20.01.2020 12:43

I RS ima svog Kralja