Danas pretežno sunčano vrijeme, temperatura do 9

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno sunčano uz malu oblačnost i dnevnu temperaturu od četiri do devet stepeni Celzijusovih.

Republika Srpska 13.01.2020 | 08:08
Danas pretežno sunčano vrijeme, temperatura do 9

Prije podne biće vedro i hladnije uz slab mraz i maglu ili sumaglicu koja se lokalno može i duže zadržati, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana pretežno sunčano uz malu oblačnost.

U novogodišnjoj noći po julijanskom kalendaru biće prohladno i pretežno vedro, osim u nižim predjelima na sjeveru i istoku gdje se može formirati magla ili niska oblačnost, uz temperaturu od nula do minus tri, na jugu od sedam do četiri, a na planinama i visoravnima minus tri do minus šest stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar, a u Hercegovini slaba do umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od četiri do devet, na jugu do 13, a na planinama i mjestima sa maglom od nula stepeni Celzijusovih.

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Sokolac minus 12 stepeni Celzijusovih, Drvar minus devet, Banjaluka, Gacko i Šipovo minus sedam, Zenica minus šest, Prijedor, Tuzla, Srbac, Ribnik, Drinić, Han Pijesak i Foča minus pet, Bjelašnica, Sarajevo, Novi Grad, Srebrenica, Višegrad i Čemerno minus četiri, Gradiška, Bileća i Rudo minus tri, Doboj, Bijeljina i Trebinje minus dva, Zvornik minus jedan, Mostar tri i Neum šest stepeni Celzijusovih.

Visina snijega: Han Pijesak 32 centimetra, Sokolac 10, Srebrenica devet, Rudo pet i Višegrad i Čemerno četiri centimetra.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar