Nataša Bekvalac dobila starateljstvo nad ćerkom!

Nataša Bekvalac prošle godine razvela se od trećeg supruga Luke Lazukića, sa kojim ima ćerku. Kako sada javljaju domaći mediji, popularna pevačica, uspela je da se izbori za starateljstvo nad malenom Katjom.

Zabava 11.01.2020 | 16:09
Nataša Bekvalac dobila starateljstvo nad ćerkom!

Inače, Luka Lazukić je njihovu ćerku viđao pod određenim uslovima, nakon što ga je pevačica prijatvila za porodično nasilje. Posle toga usledila je bitka za starateljstvo nad ćerkom.

- Sud je krajem godine doneo odluku da je samo Nataša staratelj, a da Luka ima pravo da viđa Katju svakog drugog vikenda. On se nije ni borio da dobije jednako starateljstvo, ali se zato izborio za najminimalniju alimentaciju koja se dodeljuje socijalnim slučajevima - priča izvor i dodaje:

- Luka je prijavio minimalac i sud je odredio da on mora da joj isplaćuje mesečno 12.000 dinara - govori izvor.

Inače, Bekvalčevoj je bilo veoma važno da dobije starateljstvo nad ćerkom, a sav novac koji će Luka uplaćivati stavljaće na štednu knjižicu. Luka će nastaviti da dete viđa u strogo kontrolisanim uslovima dok se ne okonča proces za porodično nasilje koji je u toku, a tek nakon toga on će moći da viđa ćerku u redovnim uslovima.

Izvor: Pink/Alo.rs Foto: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar