Savić objavio spisak igrača za EP

Selektor muške vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak igrača na koje računa na predstojećem Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Ostali sportovi 09.01.2020 | 15:20
Savić objavio spisak igrača za EP

U odnosu na sastav koji je osvojio zlato na šampionatu u Barseloni desila se jedna izmjena, pa će tako umjesto Viktora Rašovića u ekipi biti Nikola Dedović.

Na spisku su još: Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Sava Randelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Solnok), Nemanja Vico (Trisetina), Milan Aleksić (Barseloneta), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović (Olimpijakos) i Branislav Mitrovic OSC.

"Ovo je naš najjači sastav u ovom trenutku. U petak putujemo u Novi Sad gde želimo da treniramo sa Crnom Gorom. U subotu je predviđen i susret sa medijima, a dan kasnije odlazimo u Budimpeštu sa ciljem da ostvarimo što bolji plasman", rekao je selektor Dejan Savić.

Evropsko prvenstvo u Budimpešti na programu je 12. od 26. januara, a srpski vaterpolisti kao aktuelni prvaci Evrope, igraće u grupi B sa Rumunijom, Holandijom i Rusijom.

(Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar