Hrvatska bruji o Miligramu i novom pevaču: Dođite kod nas!

Kada je procurila vest da je naš najpoznatiji kompozitor Aleksandar Milić Mili u Miligram doveo nove članove i da je novi pevač Miligrama Adi Šoše, reakcije ljudi bile su fantastične. Usledila je pesma “Karotida” koja je donela potpuno novi zvuk na ove prostore, a sada i čitava Hrvatska bruji o njima.

Zabava 27.12.2019 | 14:48
Hrvatska bruji o Miligramu i novom pevaču: Dođite kod nas!

Naime, tamošnja publika imala je priliku da u najgledanijoj emisiji uživo čuje Adijevu izvedbu hita Zdravka Čolića “Kuća puna naroda”. Publika je vrištala i aplaudirala, a slavnoj Amiri Medjunjanin zasuzile su oči. Usledile su objave u hrvatskim medijima u kojima se navodi da je Aleksandar Milić Mili definitivno znao šta radi kada je odabrao Adija, te da je odabir njega da postane deo Miligrama veliko priznanje talenta za mladog pevača.

“Adi je dobio veliko priznanje kada je postao pjevač poznate srpske grupe Miligram”, naveo je 24sata.hr.

“Ovo je nešto najbolje što sam čuo”, “Bravo za Miligram i Adija, kakav spoj!”, “Momak peva maestralno, jedva čekamo da Miligram dodje kod nas”, “Ono kad rasplačeš Amiru Medunjanin”, “Andjeoski glas”, “Poklonite se talentu”, samo su neki od stotina komentara.

Izvor: Alo.rs Foto: promo

Komentari / 0

Ostavite komentar