Danas će biti malo oblačno vrijeme u BiH

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti malo oblačno vrijeme, uz duže sunčane periode, a na planinama hladno, uz smanjenje i prestanak padavina do kraja dana.

Bosna i Hercegovina 26.12.2019 | 08:13
Danas će biti malo oblačno vrijeme u BiH

Jutro je malo do umjereno oblačno, a u centralnim i istočnim predjelima moguće je provijavanja snijega, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura od pet do 10, na jugu stepen dva viša, u centralnom planinskom pojasu od minus tri do nula stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar zapadnog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini umjerena bura, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus osam, Han Pijesak minus jedan, Sokolac nula, Gacko, Nevesinje, Prijedor, Foča, Bihać, Drvar, Sanski Most i Bileća dva, Novi Grad, Rudo, Bugojno, Sarajevo i Mrkonjić Grad tri, Srebrenica, Šipovo, Livno, Zenica i Trebinje četiri, Doboj, Gradačac i Tuzla pet, Banjaluka, Bijeljina i Zvornik šest, Neum devet i Mostar 10 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar