Frontmen grupe S.A.R.S. otkrio istinu o pesmi "Lutka"

Žarko Kovačević (35) iz grupe S.A.R.S. ispričao je koju poruku nosi pesma "Lutka", koja je na Jutjubu do sada preslušana skoro 57 miliona puta.

Zabava 24.12.2019 | 19:19
Frontmen grupe S.A.R.S. otkrio istinu o pesmi "Lutka"

Balada “Lutka” grupe S.A.R.S. otkad je izašla 2013. godine, često se na svadbama koristi kao pesma za prvi ples. Međutim, kada je objavljen spot za "Lutku" desilo se to da nisu bili retki komentari onih koji su tvrdili da članovi ovog popularnog benda ustvari pevaju o heroinu.

- Ljudi su skloni da po svaku cenu traže konekciju sa drogom u pesmi "Lutka", da su neki otišli toliko daleko da u komentarima objašnjavaju gde se sve u spotu pojavljuju detalji koji su zapravo ubačeni da simbolizuju heroin - prokomentarisao je ove navode Žarko Kovačević, frontmen grupe S.A.R.S.

- Neko vreme sam slao te komentare drugaru koji nam je snimao spot da mu pokažem šta je on sve uradio, a da ni sam nije znao. Svako će neko umetničko delo doživeti na drugi način i to je lepota umetnosti. Ako neko u toj pesmi vidi povezanost sa drogom, to je sasvim u redu... Ja tu pesmu doživljavam kao priču o ultimativnoj ljubavi - zaključio je Kovačević.

Uostalom pogledajte spot pa sami zaključite:

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar