Nina Badrić novom hit baladom najavila nastup na MAC-u!

Nina Badrić nastupa na MAC-u, a informacija stiže tačno u trenutku kada je Nina predstavila javnosti novi singl, moćnu baladu naziva "Ratujem s tugom".

Zabava 20.12.2019 | 21:21
Nina Badrić novom hit baladom najavila nastup na MAC-u!

Dugoočekivani spisak regionalnih zvezda koje će nastupati na MAC ceremoniji u beogradskoj Štark Areni upravo je počeo da se otkriva - organizatori su potvrdili prvu zvezdu koja će zablistati na bini 27. januara.

MAC 2020 biće, prema najavama organizatora, još spektakularniji od prethodnog. Svečana dodela nagrada trajaće tri sata, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Samo za tu priliku najveće regionalne muzičke zvezde, među kojima i Nina Badrić, imaće specijalno osmišljene nastupe, na najimpozantnijoj bini ikada viđenoj u ovom delu Evrope, sa zvučnim i svetlosnim efektima u skladu sa najvišim svetskim produkcijskim standardima, po kojima je organizator Skymusic već regionalno poznat.

Osim nastupa na MAC-u, Nina je za 7. mart sledeće godine najavila i veliki koncert u Areni Zagreb, pa nova balada „Ratujem s tugom“ predstavlja najlepši uvod u njena dva najveća nastupa 2020. godine.

Pre dve godine pesma "Rekao si", proglašena pesmom godine, naznačila je sjajnu saradnju Ante Pecotića i Nine Badrić. Ovaj sad već uigrani tim upravo donosi snažnu numeru koja svojom melodijom prenosi vrtlog emocija o kojima govori.

"Zaljubila sam se u ovu pesmu na prvo slušanje. Ratujem s tugom ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pesme volim. Verujem da će se mnogi prepoznati u njoj", izjavila je Nina povodom nove pesme i dodala:

"Moja publika, moji dragi prijatelji, imaju dovoljno vremena za naučiti tekst, da je proživimo i uživo zajedno. Uz nju, i sve one lepe muzičke trenutke koje smo prošli u proteklih 25 godina, proslavićemo to naše prijateljstvo. Iskreno, ne mogu dočekati taj dan."

A da li će Nina svoju novu baladu izvesti i na MAC-u, za sada ostaje tajna. 

Izvor: Telegraf.rs Foto: promo

Komentari / 0

Ostavite komentar