Madona u vezi sa 36 godina mlađim dečkom!

Pop kraljica Madona koja je ove godina proslavila 61. rođendan, poslednjih nekoliko meseci je sve češće bila viđena u društvu svog mlađanog plesača, 26-godišnjeg Ahlamalika Vilijamsa koji je samo tri godine stariji od njene ćerke Lurdes.

Zabava 16.12.2019 | 21:00
Madona u vezi sa 36 godina mlađim dečkom!
Iako se o njihovoj vezi dosad samo nagađalo, čini se kako njihove zajedničke fotografije nastale na balkonu jednog luksuznog hotela u Majamiju, na kojima razmenjuju nežnosti i grle se, dok im društvo prave i Lurdes i njen novi, misteriozni dečko, potvrđuju tu vest.

Na objavljenim fotograifjama Madona i njen novi dečko uskladili su boje odeće, a on nije skidao ruke s njenih bokova, dok joj je u jednom trenutku i nežno masirao leđa. Par je privatnim letom zajedno stigao u Majami gde su paparaci takođe zajedno uhvatili na aerodromu.



Glasine o novoj ljubavi krenule su u junu ove godine nakon što je Madona na profilu na Instagramu podelila video u kojem Ahlamalik igra sa njom i na kom se vidi da su veoma bliski.

Strani mediji izvestili su u oktobru da je njihova veza postala ozbiljna ali da su njeni prijatelji zabrinuti za nju zbog velike razlike među godinama.

Ona uopšte ne treba ni da gleda muškarce koji su dvostruko mlađi od nje. Njeni prijatelji misle kako bi trebalo da se fokusira na starije tipove ako uopšte želi ozbiljnu vezu. Sjajno je što joj još uvek uspeva da zavede takvu decu, ali ako pogledate istorije njenih ljubavnih veza, jasno vam je da to neće potrajati- izjavio je anonimni izvor.



Strani mediji izvestili su u oktobru da je njihova veza postala ozbiljna ali da su njeni prijatelji zabrinuti za nju zbog velike razlike među godinama.

- Ona uopšte ne treba ni da gleda muškarce koji su dvostruko mlađi od nje. Njeni prijatelji misle kako bi trebalo da se fokusira na starije tipove ako uopšte želi ozbiljnu vezu. Sjajno je što joj još uvek uspeva da zavede takvu decu, ali ako pogledate istorije njenih ljubavnih veza, jasno vam je da to neće potrajati- izjavio je anonimni izvor.

Izvor:Telegraf.rs Foto:Profimedia

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Madonnalicious

16.12.2019 21:40

A kad muskarac zavede 36 godina mladju kazu da je frajer...Madonna je Kraljica,zivjela!!

ODGOVORITE