Severinin sin treba da živi sa ocem Milanom

Danas je sud doneo privremenu meru i naložio da sin srpskog biznismena Milana Popovića i pevačice Severine Kojić ubuduće živi sa ocem.

Zabava 28.11.2019 | 12:45
Severinin sin treba da živi sa ocem Milanom
Ova odluka odmah stupa na snagu, a Severina bi odmah trebalo da sina preda ocu, koji će se samostalno brinuti o malenom Aleksandru.

Pevačica Severina Kojić u pravnoj bitci oko starateljstva za sinom s ocem njihova zajedničkog deteta izgubila je spor sa Milanom Popovićem.

Sudija Tea Golub donijela je jutros privremenu mjeru i odlučila u presudi da dete živi sa ocem Milanom Popovićem, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

Pritom sudija u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti. Inače, Milan Popović je za sedmogodišnjeg dečaka već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina Kojić tvrdi da je on to napravio bez njene saglasnosti i već je angažirala advokata u Srbiji da ispita ko je i pod kojim okolnostima njenom sinu, koji je državljanin Hrvatske, izdao putnu ispravu Republike Srbije.

Njen zastupnik, advokat Mate Matić, podnio je  u utorak krivičnu prijavu protiv Milana Popovića zbog povrede detetovih prava. Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi Matija Gubec koju dečak pohađa kada je bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba dečak je bio traumatiziran i preporuka lekara bila je da ne ide u školu.

Međutim, i pored toga, Milan Popović vodio ga je u školu i mimo pristanka majke, pa je ona protiv njega podnela krivična prijavu.

Ova privremena mera praktički znači da bi Severina Kojić danas trebala sina predati ocu koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu i dalje brinuti o njemu.

Njeni adovkati ovu će odluku pokušati da ospore s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podneli krivičnu prijavu zbog povrede detetovih prava.

(Kurir/Jutarnji)

Komentari / 0

Ostavite komentar