Žurka do zore, raskoš i glamur svadbe veka!

Svadbena žurka Veljka i Bogdane, koja je uzela muževljevo prezime Ražnatović, potrajala do ranih jutarnjih časova!

Zabava 25.11.2019 | 13:48
Žurka do zore, raskoš i glamur svadbe veka!
Đani je bio jedan od pevača koji je uveseljavao goste, a da su prisutni i te kako bili zadovoljni njegovim pevanjem i dizanjem atmosfere govori i broj novčanica kojima je "okićen"!Kada je Đani zapevao svoju pesmu "Bolje mi je", Lukas je izvadio štos evra i okitio ga kao novogodišnju jelku.

Aca je Trajkoviću lepio novac na čelo, stvaljao u ruke i na dekolte, a kada više nije znao gde će sa parama - ubacivao je evre Đaniju u pantalone.Najveselija na svadbi sina Veljka Ražnatovića koji se juče oženio sa Bogdanom bila je mama Svetlana Ceca Ražnatović.Zvezda je u jednom trenutku povela i kolo, kojem su se priključile sve zvanice. U kolo se potom uhvatio i Nikola Selaković, savetnik predsednika Srbija.Zapevala je i Sanja Đorđević, a Veljko Ražnatović sve vreme je bio raspoložen, pa je u jednom trenutku i zaigrao sa pevačicom.Mladenci su isekli džinovsku tortu tešku 70 kg i poslužili jedno drugo, a potom su nazdravili uz šampanjac. Veljko je koristio mač kako bi isekao tortu.Saša Matić je otpevao Hocu da ostarim s tobom, Veljko i Bogdana, koji su sve vreme bili veseli i nasmejani, raznežili su se i pustili suzu.Među zvanicama našle su i brojna imena srpske javne scene, a za poznate mladence nisu žalili para. Većina njih se odlućila za kovertu sa novcem kao dar za mladence, a neki su uz to doneli i dodatne poklone.

Žurka je potrajala do jutarnjih sati a Veljko je na svom Instagramu, nakon slavlja, postavio prvu objavu i to fotografiju iz Hrama Svetog Save dok su nosili krunu na glavi.A u slećem videu pogledajte delić atmosfere sa svadbe koju su mnogi proglasili svadbom veka!


Izvor:Kurir Foto:Kurir/instagram printscreen

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

PITANJE

25.11.2019 13:57

A gdje Dodik ???? Zar je ta svadba godine mogla da prodje bez njeg.

ODGOVORITE
Name

disident

25.11.2019 14:15

Kakvo bahaćenje, sram vas bilo. Narod je od vas to napravio a vi mu se podsmejate! Mladencima čestitam i zelim srecu u braku i zivotu a i puno djece. A starcima porucujem da su poludeli!

ODGOVORITE
Name

ne verujem

25.11.2019 14:23

...da Mile nije pozvan da zapeva...

ODGOVORITE
Name

ostajte tamo daleko

25.11.2019 15:50

preko drine i daleko vam kuca

ODGOVORITE