"Ništa ne može uticati na odnos Srbije i Rusije"

Povodom istrage o snimku na kojem se vidi ruski obaveštajac kako navodno predaje novac srpskom agentu, oglasio se Kremlj.

Svijet 21.11.2019 | 13:17
"Ništa ne može uticati na odnos Srbije i Rusije"
"Odnosi sa Srbijom su partnerski, bratskog karaktera. Ništa ne može da utiče na to", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi Rojters.

"Mi ne znamo o kakvom incidentu je reč i to tek treba da bude utvrđeno", rekao je Peskov, prenosi Tss. To nije pitanje kojim se bavi predsedništvo, rekao je portparol Kremlja.

Podsetimo, na društvenim mrežama objavljen je video-snimak na kom se vidi ruski obaveštajac i, kako je navedeno, visokopozicionirani srpski službenik, koji mu predaje novac.

Video-snimak je objavio bugarski novinar, a autentičnost snimka i identitet ruskog obaveštajca koji je radio u ambasadi Rusije potvrdila je Bezbednosno-informativna agencija.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je situacija vrlo ozbiljna i da je vrhovni komandant predsednik Srbije zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, nakon koje se očekuje više informacija.

(B92)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nesto kao

21.11.2019 12:40

Tvoje lice zvuci poznato.

ODGOVORITE
Name

Re

21.11.2019 18:55

Bratski zovete odnose ali se nadređeno iponasate da neprijatno o odzivu novca iz Srbije i Srpske ka Ruskim tajkunima

Name

modricanin

21.11.2019 15:17

U bliskoj buducnosti ce mo provjerit tvoje rijeci.

ODGOVORITE
Name

Iz odredjenih namjera

21.11.2019 18:55

Snimci mogu biti cak autenticni, ali i pod sumnjom.....

ODGOVORITE