Karate turnir: "Bijeljina open - noć šampiona"

Trinaesti Međunarodni karate turnir “Bijeljina open - noć šampiona” okupio je oko 500 takmičara iz više od deset zemalja. Karate takmičenje je bilo u muškoj i ženskoj konkurenciji, svih uzrasta, a publika je imala priliku da odgleda niz neizvjesnih i kvalitetnih borbi.

Republika Srpska 17.11.2019 | 17:24
Karate turnir: "Bijeljina open - noć šampiona"
Međunarodni karate turnir “Bijeljina open - noć šampiona” i ove godine okupio je rekordan broj takmičara svih uzrasta, od najmlađih pionira, pa sve do seniora. Ovaj prestižni sportski događaj omogućio je mladim karatistima nadmetanje u čak 80 takmičarskih kategorija, u kojima je publika mogla da odgleda niz kvalitetnih i neizvjesnih mečeva.Rajko Vujošević iz KK "Budućnost" nadmetao se sa 30 takmičara i branio titulu dvostrukog prvaka Evrope, kao i titulu najtrofejnijeg karate kluba u bivšoj Jugoslaviji.

Mladi karatisti, puni entuzijazma, došli su na borilišta, sa ciljem da osvoje zlato ili da ponove dobar rezultat sa prethodnih takmičenja.Takmičenje se održava u katama i borbama, pojedinačno i ekipno, i odvija se na četiri borilišta u sportskoj sali u OŠ "Vuk Karadžić" u Bijeljini. Ovaj međunarodni karate turnir, održava se 13. put zaredom, uz podršku predsjednika RS Željke Cvijanović i Vlade RS.BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar