Rekonstruisana sportska sala u Bijeljini

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić predao je danas na upotrebu rekonstruisanu sportsku salu u Račanskoj ulici za čiju je sanaciju iz gradskog budžeta izdvojeno 400. 000 KM.

Republika Srpska 15.11.2019 | 16:31
Rekonstruisana sportska sala u Bijeljini
Novac je uložen za promjenu parketa i ranije za novu krovnu konstrukciju, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Ovaj projekat mnogo će značiti đacima srednjih škola koji koriste salu, ali i sportskim klubovima koji ovdje treniraju", rekao je Mićić.

On je istakao da sportska sala pruža mogućnost i za igranje profesionalnih utakmica, zbog čega je njena rekonstrukcija bila važna.

Mićić je rekao da je grad Bijeljina, u okviru programa energetske efikasnosti, aplicirao kod nadležnog ministarstva za dobijanje sredstava koja će omogućiti promjenu prozora i postavljanje nove fasade na sportskoj sali u Račanskoj ulici.

Nakon predaje na upotrebu rekonstruisane sale, u ovom sportskom objektu počeo je dvodnevni košarkaški turnir za djecu /Basket for kids liga/ u organizaciji Košarkaškog kluba "Radnik Elvako".

Turnir je okupio 150 djece uzrasta od pet do 12 godina, a sve utakmice biće emitovane uživo na "Sport klub" televizijskom kanalu. (BN/Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Semberko

15.11.2019 18:35

Mićko jesi li položio sav stari parket pekući rakiju. Ili je nešto ostalo i za pečenjare

ODGOVORITE