Preminula majka Nebojše Glogovca

Milena Glogovac, majka glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo prošlog februara, umrla je prije četiri dana, u petak, u svojoj 74. godini.

Srbija 11.11.2019 | 13:37
Preminula majka Nebojše Glogovca
Milena nije mogla da prežali smrt svog sina, ugasila se nedugo nakon njegovog odlaska na vječni počinak.

"Obaveštavamo rodbinu, prijatelje i poštovaoce da je usnula u Gospodu naša draga Milena Glogovac, rođ. Samardžija. Opelo i sahrana drage nam pokojnice služiće se u Hramu svetog velikomučenika Georgija na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu, u ponedeljak, 11. novembra 2019. godine u 14 časova. Ožalošćeni: suprug prota Milovan, ćerka Bojana i zet Vule, snaja Milica, unučad Gavrilo, Miloš, Sunčica i Luka, jetrva Ljuba sa porodicom, braća Momir i Radivoje, snaje Anđelka, Dušanka, Ljubinka i Nada, zaove Milka i Ljilja sa porodicama i ostala mnogobrojan rodbina i prijatelji", navodi se u čitulji koju je njena porodica objavila u dnevnim novinama.

Na još jednoj čitulji bila je navedena samo njena ćerka. Kratko piše: "Mama, najdraža moja. Tvoja Bojana."

Podsjetimo, Nebojša Glogovac preminuo je na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu u februaru 2018. godine, nakon teške bolesti. Poznanici porodice kažu da se njegova mama od bola za sinom ubrzo razboljela i polako počela da vene. Umrla je, kažu, od tuge za njim.

(telegraf.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nevesinjka

11.11.2019 14:18

Neka je vjecna slava i hvala majci,Carstvo nebesko njoj i njenom sinu.

ODGOVORITE
Name

MM

11.11.2019 14:50

Vjecna joj slava.

Name

Tužna majka

11.11.2019 19:41

Ožalošćena za svojim djetetom, nije mogla preživjeti bol gubitka, čeda koje je nosila u sebi, rodila. Neka joj je laka zemlja, neka oboje počivaju u anđeoskom miru, slava im.

ODGOVORITE
Name

XXL

12.11.2019 12:10

VJECNA JOJ RADOST I NEKA JOJ GOSPOD PODARI MIRNI POČIVAK NA ONOM SVIJETU ZAJEDNO SA SVOJIM SINOM...AMIN.

ODGOVORITE