Kakav peh za Bajern!

Ernandez nekoliko nedelja van terena! Ono što stvara dodatne probleme, jeste činjenica da je došlo i do blagog oštećenja ligamenata na zglobu, što će usporiti period oporavka sjajnog igrača.

Fudbal 24.10.2019 | 17:30
Kakav peh za Bajern!
Veliki hendikep za minhenski Bajern. Francuski defanzivac Lukas Ernandez doživeo je povredu zgloba na utakmici sa Olimpijakosom, zbog koje će odsustvovati nekoliko nedelja.

To je potvrdio i sporstki direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić, koji je kritikovao odluku francuske fudbalske federacje da Ernandez igra tokom reprezentativne pauze, iako ga je tada mučilo koleno. U svakom slučaju, došlo je do očiglednog zamora materijala, što je na kraju prouzrokovalo i povredu.

Ono što stvara dodatne probleme, jeste činjenica da je došlo i do blagog oštećenja ligamenata na zglobu, što će usporiti period oporavka sjajnog igrača.

Pored Ernandeza, sitne probleme sa povredama imaju i Havi Martinez i Serž Gnabri, koji će trenirati umerenim intezitetom narednih dana. Martinez ima upalu mišića, dok je Gnabri dobio snažan udarac u koleno.

Ernandez je ove sezone zabeležio devet nastupa u svim takmičenjima za Bajern, od čega šest u Bundesligi, a dva u Ligi šampiona i Kupu Nemačke.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar