Rajola nudi Ibrahimovića Interu!

Da li biste da ga plaćate i u 41. godini?! Ne mora koliko sad, ali. . .

Fudbal 22.10.2019 | 17:30
Rajola nudi Ibrahimovića Interu!
Sve je bilo jasno kad se pojavio onaj veliki intervju Zlatana Ibrahimovića u Gazeti Delo Sport. Ugovor sa LA Galaksijem ističe mu u decembru i Ibra želi nazad u Evropu, čini se da bi najradije baš u Italiju. I nudio se tako Interu, Napoliju, Milanu, čak je pominjao da bi zbog Siniše Mihajlovića razmislio i o Bolonji, ali tek sad kreće u konkretne akcije. Tačnije, čini to Mino Rajola, koji se razleteo po Italiji i počeo da klijenta nudi zainteresovanim klubovima.

Naravno, počeće od najvećih, Il Đornale danas piše da je prva adresa u Rajolinom rokovniku bila Interova. Nije ni on naivan, sa Antonijem Konteom Nerazuri su momentalno postali kandidati za titulu, ipak je lepše boriti se za trofeje nego sa Bolonjom za opstanak.

Pitanje je međutim kakav će biti odgovor sa San Sira, jer iako je Ibrahimović spreman da prihvati platu manju od 6.000.000 evra godišnje koliko trenutno prima u LA Galaksiju traži ugovor na dve i po godine. To bi značilo da bi mu ugovor istekao tek na leto 2022. kad će Ibrahimović već biti u 41. godini života.

Jeste spreman kao sajla, ali opet – peta decenija? U jednom od najvećih klubova? Izazovno čak i za Ibru.

Podsetimo, Korijere delo Sport u današnjem izdanju tvrdi da Siniša Mihajlović vrši veliki pritisak na upravu Bolonje da pokuša da Ibrahimovića dovede bar na šest meseci.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar