Tomić sprema promjene u Zvezdi!

Moraju da se donesu neke odluke. . . ! Da li će biti otkaza na Malom Kalemegdanu?!

Fudbal 21.10.2019 | 12:07
Tomić sprema promjene u Zvezdi!
Dva sata mučenja, izjava od tek dvadesetak sekundi. Tako se može opisati sve ono što su Crvena zvezda i Milan Tomić napravili u Novom Mestu protiv Krke, gde su pretrpeli drugi poraz u regionalnom takmičenju.

Uz strašno šutersko veče Glena Kouzija i Marka Jošila, te njihovih deset trojki, Crvena zvezda nalazi se u donjoj polovini tabele Jadranske lige, a Milan Tomić je po završetku utakmice odradio jednu od najkraćih konferencija za štampu otkako je postao trener na Malom Kalemegdanu. Ali, u tri rečeni najavio određene promene. Koje, ostaje da vidimo...

"Prvo bih hteo da čestitam Krki, a drugo, mi smo odigrali loše u drugom poluvremenu. Postoji dosta problema. Moraju da se donesu neke odluke da vidimo šta ćemo dalje", poručio je kratko Tomić i završio svoje izlaganje. 

Crvena zvezda u novoj sezoni ima samo dve pobede iz sedam utakmica, što nikako nije učinak kojem su se nadali u upravi i stručnom štabu, pošto je tokom leta izgrađen vrlo respektabilan tim za jako kratko vreme. Zvezda ima velikih problema u organizaciji igre, ali i s još nekoliko činjenica koje bi potencijalno mogle ozbiljno da ugroze nastavak takmičarske godine. 

Šta je Milan Tomić spremio za naredni period, u danima pred možda i najteži evropski meč ove sezone protiv Barselone u dvorani Aleksandar Nikolić?

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar