Iguain u Napoliju: Klub ga možda i želi, ali...

Napolitanci NIKAKO! "Nije na meni da pričam o tome, trener Anćeloti me nikad nije pitao. I da jeste, odgovorio bih mu 'Zašto da ne'", otvoren je bio kontroverzni čelnik Napolija.

Fudbal 19.10.2019 | 14:20
Iguain u Napoliju: Klub ga možda i želi, ali...
Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis, iako se sa Gonzalom Iguainom rastao uz žestoku raspravu, nije isključio mogućost da ponovo vidi argentinskog fudbalera u dresu tog kluba.

Iguain je leta 2016. godine "uzdrmao" Apenine prelaskom iz Napolija u Juventus za 94 miliona evra i tako na sebe navukao gnev sa juga Italije.

"Nije na meni da pričam o tome, trener Anćeloti me nikad nije pitao. I da jeste, odgovorio bih mu 'Zašto da ne'", otvoren je bio kontroverzni čelnik za list Korijere delo Sport.

Filmski producent osvrnuo se i na interesovanje brojnih klubova za Drisa Mertensa, Hosea Kaljehona i Fabijana Ruiza.

"Mertens i Kaljehon su vezani za Napulj. Jako ih cenim, stalno pričamo. Napoli je klub koji moraš da voliš, kao lepu ženu. Dao sam im ponudu za novi ugovor, preko toga ne mogu. Ako žele da žive loš život i odu u Kinu, onda su slobodni. Ipak, mislim da su pametni momci", zaključio je on, konstatujući da bi pustio Ruiza u Barselonu za 180 miliona evra, tri puta više nego što se spekuliše.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar