Šta se dešava u Napoliju?!

ADL udario i na kapitena: Insinje u lošim odnosima sa svim trenerima! Obavesti nas kad odrasteš!

Fudbal 19.10.2019 | 11:48
Šta se dešava u Napoliju?!
Nešto je trulo na stadionu „San Paolo“. Našli su se Dris Mertens i Hoze Kaljehon na tapetu Aurelija deLaurentisa, a već narednog dana kontroverzni predsednik Napolija udario je i na – Lorenca Insinjea.

Ni to što ga navijači vole, ni to što je sa njim pre dve i po godine produžio saradnju, ni veliki broj golova i asistencija, nije pomogao da se odnos na relaicji igrač-rukovodilac popravi. Štaviše, posle najnovijeg medijskog izlaganja De Laurentisa sigurni smo da ne može da bude kao pre, pogotovo ako se zna da je gazda kluba kapitenu poručio da se ponaša kao – dete!?

„Ne mogu da ga skapiram. Ne razumem zbog čega nije potpuno srećan u Napulju. Sjajan je fudbaler, to mu priznajem, ali ukoliko misli da je njegovoj avanturi u Napoliju došao kraj onda to mora jasno da kaže,kako bi izbegao da bude pogrešno protumačen“, ističe De Laurentis za Gazetu.

Razlog je, navodno, želja omalenog krilnog napadača da napusti klub. Ranije se pisalo da je Napoli odbio 60.000.000 evra vrednu ponudu Barselone, dok je Mauricio Sari bio u Čelsiju pominjalo se interesovanje Engleza, ali je očigledno da je Lorencu potrebna promena, jer smatra da je u aktuelnoj sredini dostigao vrhunac. Pritom, Napoli sa njim nije osvojio Skudeto.

„Reč je o momku koji nikad nije imao dobar odnos sa trenerima. Nikad nisam shvatao zbog čega, šta su razlozi, kao što ne znam ni šta je sad po sredi. Volim Insinjea, ali ako ima bilo kakav problem samo on sam može da ga prevaziđe. Naravno, zaštitiću ga, međutim, mora da shvati da je u timu 25 fudbalera i da je svako potreban. Bolje bi bilo ako bi nas obavestio šta će da radi kad odraste. Ako Anćeloti odluči da ga ne koristi onda mora da prestane da zbija šale“.

Nije, izgleda, pomogao ni nedavni susret igrača, menadžera Mina Rajole i trenera Karla Ančelotija, pa je u meču Lige šampiona u Genku bio van protola, a protiv Breše rezerva, da bi u Torinu bio zamenjen.

„Prvi sastanak održan je 1. maja, posle čega je nivo njegovih igara drastično pao. Mino je potom došao da na delu vidi kako to izgleda. A to što je Lorenco na utakmici Lige šampiona u Belgiji bio na tribini direktana je kazna Aleksandra Čeferina. Jer, predsednik UEFA bi trebalo da objasni zašto mesta u protokolu ima samo za 18 igrača. Kad bi se povećao prostor na klupama za rezerve izbegla bi se poniženja za one fudbalere na koje tog dana trener ne računa“, ističe Aurelio de Laurentis.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar