Ivana Pernara iznijeli iz sale hrvatskog Sabora

Andrej Plenković podnijeće danas Hrvatskom saboru godišnji izvještaj o radu vlade, a nakon toga je na dnevnom redu prijedlog opozicije o izglasavanju nepovjerenja ministru zdravstva Milanu Kujundžiću.

Region 16.10.2019 | 10:45
Ivana Pernara iznijeli iz sale hrvatskog Sabora
Jutros je počelo burno u hrvatskom Saboru. Dok se čeka godišnji izvještaj o radu Vlade koje u Saboru trebao podnijeti premijer Andrej Plenković, došlo je do burnih reakcija nakon koje je poslanik Ivan Pernar iznesen iz sale.
 
Dok su ga iznosili, Pernar je vikao:- U Hrvatskoj nema pravne države ni pravde, institucije ne čine ništa - urlikao je Pernar aludirajući na slučaj grupnog silovanja u Zadru.

Pernar je odlučio napraviti haos već na samom početku sjednice kada se oglušio na molbu Gordana Jandrokovića da sjedne. Predsjednik Sabora mu je desetak puta rekao da sjedne, ali Pernar ga nije slušao.

Na kraju je morala reagovati saborska straža.

- Vaša namjera je dobiti medijsku pažnju. Imate pravo u slobodnom govoru govoriti o ovome o čemu želite govoriti. Dakle, manipulišete -  kazao mu je predsjednik Sabora Gordan Jandoroković.

Miro Bulj je samovoljno napustio ssalu nakon verbalnog okršaja s predsjednikom sabora Gordanom Jandrokovićem. Prema premijeru Plenkoviću bacao je smeće.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

veliko postenje

16.10.2019 10:48

pravo lice hrvatske drzave i evropskog postovanja ljudskih prava

ODGOVORITE
Name

Anton Jure Makarcevic

16.10.2019 11:16

Banana (drzava) uvijek ostaje samo banana! Vremenom moze samo da ili sazori ili da pocne da truli kao u ovom slucaju.

Name

Ma

16.10.2019 10:55

Ovaj Jandrkovic je pravi Hrvat. Voli da se istresa u Bulju i Pernara.

ODGOVORITE
Name

Mudri

16.10.2019 11:08

Evo novog Šešelja...haha.. Iznose ga iz sale...

ODGOVORITE