Poznata imena uhapšenih na sjeveru KiM

- U jutrošnjoj akciji Кosovske policijske službe /КPS/ i njene specijalne jedinice ROSU u sjevernom dijelu Кosovske Mitrovice uhapšeni su pripadnik КPS-a Rade Basara i Vasilije Bojić, sin komandira КPS-a za region Sjever Željka Bojića, rečeno je Srni u КPS-u.

Srbija 16.10.2019 | 09:56
Poznata imena uhapšenih na sjeveru KiM
"Basara se dovodi u vezu sa ubistvom lidera Građanske inicijative `Sloboda, demokratija, pravda` Olivera Ivanovića. Bojić je uhapšen zbog ometanja službenih lica u izvršenju posla i kod njega je pronađeno oružje", kažu u КPS-u.

U policiji samoproglašenog Кosova navode i da su obojica uhapšenih sprovedeni u Policijsku stanicu u južnoj Кosovskoj Mitrovici i da su u toku njihova saslušanja.

Jutrošnja akcija sprovedena je prema nalogu specijalnog tužioca Sulje Hodže, koji je vodio istragu o ubistvu Ivanovića.

Ivanović je ubijen 16. januara prošle godine ispred sjedišta SDP-a u sjevernoj Кosovskoj Mitrovici.

Do sada su u okviru istrage uhapšena tri policajca i jedan civil. Uhapšeni policajci nalaze se u pritvorskom centru Grdovac kod Podujeva, prenosi Srna.



(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Lazo.16.10.2019

16.10.2019 10:46

Šiptarskoj bagri moše verovati taki ko ameri,jer amerir to sprovode u Srpskoj pokraini.Jer kod šiptarije mogu dase otrruju šiptari samo iako i srbi i šiptari piju istu vodu sa istog vodovoda.Jer otrov samo deluje na šiptariju,srbe taj isti otrov nemože da otruje.Isti primer sa kovertama štosu poslani glasački listovi.Dolazi svet pameti kakva je to bagra i gamad,stoka smrdljiva.

ODGOVORITE
Name

alfabet

16.10.2019 12:10

Moj Lazo šta ti napisa ovdje? Prije nego pošalješ svoj tekst, moraš da pročitaš šta si napisao.

Name

Stojan

17.10.2019 09:51

Da mi je tvoju pamet Lazo da se malo odmorim.