Zamalo uhapšena Goga Sekulić?!

Goga Sekulić nakon rođenja sina vraća se na muzičku scenu jača nego ikada! Potvrda tome je da je folkerka promenila ceo tim i angažovala da joj pesmu “Korleone” urade Jala Brat i Buba Koreli! Spot je sniman na jednoj elitnoj lokaciji, gde je nastao opšti haos, nakon čega je pevačica mogla biti uhapšena.

Zabava 15.10.2019 | 19:00
Zamalo uhapšena Goga Sekulić?!
Naime, prema saznanjima, njen tim nije prijavio snimanje, niti je tražio dozvolu. Zbog buke, jedan komšija pozvao je nadležne organe, koji su došli na lice mesta. Budući da Gogini sadadnici nisu ispoštovali austrijski zakon, malo je falilo da ona završi u policijskoj stanici. Međutim, uspela je na kontu harizme i šarma da ispegla situaciju, pa su se policajci nakon incidenta čak i fotografisali i proćaskali sa njom.
Sekulićeva nije želela da komentariše ovu neprijatnu situaciju, već se dotakla samo svoje karijere.

- Jako se radujem povratku na scenu i radu sa potpuno novom ekipom koja je najjača na ovim prostorima Bubom i Jalom! Spot sam snimala proteklog vikenda u Beču sa jednom inostranom ekipom, koja radi za čuvenog repera Raf Kamora koji me je takođe podržao u ovoj priči i potpuno smo napravili jednu neobičnu i dosada neviđenu priču! No, da ne pričam puno, publika će za desetak dana videti jednu potpuno novu Gogu! Iza celog projekta stala je producent Biljana Savić - navela je pevačica.


Izvor:Alo.rs Foto:Youtube/printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar