I on tvrdi da je otac Miljaninog deteta!

Ogromna drama odvija se ovih dana u rijalitiju "Zadruga", nakon što je Miljana Kulić saznala da je u drugom stanju.

Zabava 12.10.2019 | 16:00
I on tvrdi da je otac Miljaninog deteta!
Ona tvrdi da je otac njenog deteta njen momak Lazar Čolić Zola, sa kojim je vezu otpočela u prošloj sezoni rijalitija. Ipak, nešto kasnije oglasio se i crnogorski pevač Bojan Tomović, koji kaže da je, vrlo moguće, Miljana zatrudnela kada je imala odnose sa njim.


Kao da ova situacija nije dovoljno komplikovana, u priču se upliće i mladić iz Krčedina, Mile Mirković, kojeg je Marija Kulić izokola pominjala u rijalitiju, a koji je u ispovesti za Srbiju Danas ispričao da čvrsto veruje da je ipak on pravi otac.


On se, šta više, javio i Bojanu Tomoviću, a pevač je na svom Instagram profilu objavio celu prepisku sa Miletom.Njih dvojica su razmenili svoja iskustva, a onda poveli i razgovor o potencijalnom ulasku u rijaliti.
- Mislim da bi trebalo da se pojavimo oboje u "Zadruzi", da napravimo totalni preokret - napisao je Mile.

- Ja bez 2.500 evra nedeljno ne ulazim, 10ak mesečno, i šou može da počne - odgovorio je Tomović.- Ni ja bez 2.500 ni da kročim. Siguran sam da sam otac, jer smo 28. imali odnose, i to dva puta, i nismo pazili.Da li je ovo samo način da neko skrene pažnju na sebe, ili je mladić u pravu videćemo u narednim danima.

Izvor: Espreso.rs Foto:Intagram/printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar