Van la Para optimističan...

Nadam se da je ovo samo početak! Holanđanin veruje u svoje još bolje igre, ali i uspeh čitave ekipe Vladana Milojevića.

Fudbal 12.10.2019 | 13:42
Van la Para optimističan...
Koliko je teško nositi dres Crvene zvezde na svojoj koži osetio je i Radživ van la Para. Holanđanin je stigao u finišu prelaznog roka kao veliko pojačanje, ali još uvek nije uspeo to da dokaže na terenu.

Ipak, led je probio u nacionalnom kupu protiv Trepče, pa se nada da će u narednom periodu beležiti sve bolje partije.

"Izuzetno smo zadovoljni što smo na odličan način otpočeli takmičenje u Kupu Srbije. Ponosan sam na svoje saigrače, svi smo odlično sarađivali na terenu i jako smo se dobro razumeli. Osam postignutih golova nam sigurno daju dodatno samopouzdanje i odličan osećaj. Čestitam Simiću na fantastičkoj partiji i čak četiri gola. Lično sam zadovoljan učinkom. Došao sa u Zvezdu sa velikom željom da pomognem ekipi da ostvari što bolje rezultate i nadam se da je ovo samo početak", rekao je Van la Para.

Nakon kraćeg odmora crveno-beli će od ponedeljka nastaviti pripreme za predstojeće mečeve u Superligi i Ligi šampiona.

"Već sada je mnogo utakmica iza nas, a još više nam tek predstoji. Pripremamo se isto za svaki meč, uvek smo maksimalno fokusirani i predani. Nas igrače utakmice najviše raduju, tako da sa nestrpljenjem očekujemo susret sa Radom koji je na programu narednog petka. Lideri smo u domaćem prvenstvu i želimo tu i da ostanemo do kraja sezone. U Ligi šampiona zauzimamo drugo mesto u grupi u sjajnoj konkurenciji. Videćemo kako će se tu razvijati situacija".

Va La Para istakao je Delije kao poseban detalj koji izdvaja Crvenu zvezdu.

"Atmosfera na Zvezdinim utakmicama je nešto neverovatno. Za igrača na terenu je fantastično kada ima takvu podršku, sjajan je osećaj. Navijači su razlog što svako od nas daje najviše od sebe u svakom trenutku", poručio je Van la Para.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN press

Komentari / 0

Ostavite komentar