Mančester junajted sprema novu strategiju...

Ponovo će trošiti na Engleze! Klub sa Old Traforda već priprema zimski prelazni rok i još nekoliko sastanaka sa predstavnicima Lestera.

Fudbal 12.10.2019 | 16:52
Mančester junajted sprema novu strategiju...
Dok prolazi kroz težak start sezone i traži način za izlazak iz velike krize, Mančester junajted je smislio strategiju za ono što dolazi u bliskoj budućnosti.

Prema pisanju engleskih medija u petak, "crveni đavoli" će narednih meseci nastaviti da troše novac i da menjaju tim, a tabloid "San" objavio je da će dati Lesteru još 150 miliona evra!

Upravo toliko (130 miliona funti), Junajted će izdvojiti za kupovinu dvojice igrača "lisica" - za ofanzivnog vezistu Džejmsa Medisona (22 godine) i defanzivca Bena Čilvela (22).

"Već smo sakupili izveštaje skauta o njima i pratimo ih već nekoliko godinama. Ispunjavaju sve kriterijume u smislu kvaliteta i čuvanja engleske baze igrača, što je važno", navodno je rekao izvor iz kluba.

Zanimljivo je da je Junajted ovog leta već poslao ogroman novac u Lester, jer je za 87 miliona evra kupio defanzivca Harija Mekvajera (23).

Na Old Trafordu očigledno u Lesteru vide ono što bi želeli da preuzmu i da nadograde, da bi vratili klub tamo gde pripada.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar