Popović zabranio Priji koncert u Areni!

Popularna Aleksandra Prijović planirala je da u decembru napravi svoj prvi, veliki koncert u Areni ali je plan pao u vodu nakon sastanka sa Sašom Popovićem jer je od njega dobila odgovor da je za to ipak prerano.

Zabava 09.10.2019 | 18:00
Popović zabranio Priji koncert u Areni!
- Aleksandra ima dosta posla, radi svaki vikend i vlasnici klubova se bukvalno otimaju o nju. Ona je proletos pričala sa Filipom Živojinovićem i tada su imali plan da organizuju veliki koncert u Areni do kraja godine. On je podržava u svemu, pa i u tome da ispuni svoj san - otkriva izvor za Star, a prenose beogradski mediji.


- Čim je to saopštila Filipu, on je rekao da mu se ideja dopada, ali da ipak treba da se posavetuje sa Sašom Popovićem, jer je on maher za te stvari. Zakazali su sastanak i tada mu je Aleksandra saopštila da bi volela da u decembru napravi koncert u Areni.


Međutim, Popović joj je rekao da smatra da je još uvek rano za to i da bi bilo najpametnije da izda još jedan album koji sprema za proleće, pa tek nakon toga da zakaže koncert, jer će imati više svojih pesama na repertoaru.



Izvor: Kurir.rs Foto: Nemanja Nikolić

Komentari / 0

Ostavite komentar