Brena želi da putuje što više i da prestane sa radom!

Pevačica Lepa Brena otkrila je zašto joj je i u šestoj deceniji života važno da izgleda najbolje što može, zbog čega se, ali i koje tajne nikada ne bi podelila publikom.

Zabava 09.10.2019 | 17:00
Brena želi da putuje što više i da prestane sa radom!
Osim toga, Brena je priznala da s nestrpljenjem očekuje trenutak kada će se najmlađi sin Viktor iseliti iz njihovog porodičnog doma, ali i da joj sada najveću radost u životu pričinjava unuk Aleksandar.


- "Uvek sam se vodila time da, kao velika zvezda, imam obavezu da podelim sa javnošću i svoje najveće tajne. Mnogo puta sam pričala o otmici svoga sina, što je bila moja najveća tuga. Kada se borim s nekim stvarima, volim to da podelim sa svojom publikom jer možda mogu nešto iz toga da izvuku. Tako savetujem i svoju decu." kaže Brena u intervjuu za Informer.

Kako ste uspeli da sačuvate istu figuru koju ste imali na početku karijere?

-"Mnogo volim da jedem i teško mi je kada znam da moram nešto sebi da uskratim. Volim i slano i slatko i ne znam šta mi je draže. Baš zbog toga što nista odbijam i uvek imam problem s viskom kilograma. U poslednjih 30 godina pokušavam da skinem tih tri-četiri kilograma viška."


A ostatak intervjua pročitajte OVDE

Izvor: Informer.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar