"Orlovi" ponovo u školskim klupama...

Tadić dobio četvorku iz holandskog! Fudbaleri Srbije Dušan Tadić, Nemanja Miletić i Milan Pavkov iznenadili đake dve beogradske osnovne škole. Tadić na času nemačkog jezika odgovarao na pitanja iz poznavanja holandskog!

Fudbal 08.10.2019 | 21:56
"Orlovi" ponovo u školskim klupama...
Dušan Tadić se vratio u detinjstvo!

Sa saigračima iz srpske reprezentacije Nemanjom Miletićem i Milanom Pavkovim, seo je ponovo u školsku klupu, a onda je morao da... ODGOVARA!

U nastavku akcije "Navijaj za Srbiju", reprezentativci Srbije posetili su dve beogradske osnovne škole. Deca nisu znala da će imati neočekivanu posetu na časovima.

U Osnovnoj školi "Dragan Lukić" "upali" su na čas nemačkog jezika.

"Guten tag", rekao je "skockani" Tadić kada je otvorio vrata učionice i seo je u poslednju klupu, pored devojčice sa navijačkom majicom Crvene zvezde. 

Nastavnica nemačkog spremno je dočekala zvezdu Ajaksa.

"Dušane, da vidimo koliko si naučio holandski jezik", iznenadila ga je, jer ona zna holandski!Tadić je na neka pitanja odgovorio, na neke nije. U "dnevnik" mu je upisana četvorka!

Nema ljutnje - za nastavnicu dres srpske reprezentacije.Za to vreme, Pavkov i Miletić, koji su sedeli u "magarećoj klupi" pravili su se da "nisu tu", jer nisu baš nešto "grejali stolicu". Srećom po njih, nastavnica je "prozvala" Tadića.Oduševljeni đaci, pitali su fudbalere svašta. Napadača Zvezde Milana Pavkova su pitali kako je to dati gol Liverpulu, defanzivca Partizana Nemanju Miletića pitali su za očekivanja od predstojećeg duela u Ligi Evrope protiv velikog Mančester junajteda.

Potom su strčali dole i svi zajedno pikali fucu.

Usledila je poseta drugoj osnovnoj školi - "Sava Šumanović" - gde su bili na času hemije.

"Ovo mi je bio omiljeni predmet u školi", rekao je Pavkov.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar