Mihajlović pušten iz bolnice!

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović pušten je iz bolnice u Bolonji nakon što je završio drugi ciklus lečenja leukemije, prenose italijanski mediji.

Fudbal 08.10.2019 | 19:24
Mihajlović pušten iz bolnice!
Šef stručnog štaba Bolonje završio je drugi krug hemoterapije u bolnici "Sent Orsola" i uskoro ga čeka novi, navodi list Republika.

Bolnicu je napustio u pratnji supruge Arijane i otputovao za Rim, gde će odmarati u narednim danima.

Njegova ideja je da se posle kraćeg perioda u prestonici Italije vrati u Bolonju i vodi treninge ekipe, ali neće moći da bude uz svoje fudbalere na gostovanju Juventusu u Torinu 19. oktobra kako bi nastavio terapiju.

Samo tri dana ranije legendarni Srbin vodio je ekipu u remiju protiv Lacija (2:2) u Bolonji, što je obećao igračima pre mesec i po dana i pozdravljen je ovacijama navijača dva kluba.

Siniša Mihajlović otpušten je danas iz bolnice u Bolonji, nakon što je završio drugi ciklus lečenja leukemije.

Šef stručnog štaba Bolonje primio je drugu turu hemoterapija u bolnici "Sent Orsola" i otputovao je za Rim, na kraću pauzu, pre nego što se vrati na novi ciklus terapija.

List "Republika" preneo je da je Mihajlović bolnicu napustio u pratnji supruge Arijane i otišao u glavni grad Italije, gde će odmarati narednih dana.

Njegova ideja je da se posle kraćeg perioda u Rimu vrati u Bolonju i vodi treninge ekipe, ali neće moći da bude uz svoje fudbalere na gostovanju Juventusu u Torinu 19. oktobra kako bi nastavio terapiju.

Samo tri dana ranije legendarni Srbin vodio je ekipu u remiju protiv Lacija (2:2) u Bolonji, što je obećao igračima pre mesec i po dana, i pozdravljen je ovacijama navijača dva kluba.

On je odlučio da uprkos lečenju sve vreme bude uz ekipu.

Mihajlović je sredinom jula saopštio javnosti da boluje od akutne leukemije. On je ubrzo nakon toga krenuo na hemoterapije, gde je u prvoj fazi lečenja proveo 43 u bolnicu, dok je druga faza počela 9. septembra.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar