Marin: Ovako se osvaja titula!

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin bio je zadovoljan ostvarenom pobedom protiv Napretka u 11. kolu Superlige Srbije.

Fudbal 07.10.2019 | 15:36
Marin: Ovako se osvaja titula!
Zvezda je u Kruševcu pobedila Napredak sa 1:0, golom Marka Marina iz slobodnog udarca u sedmom minutu nadoknade vremena.

Marin je bio heroj crveno-belih, jer je iz poslednjeg kontakta sa loptom na utakmici doneo pobedu šutem iz slobodnog udarca.

"Veoma bitna pobeda, znao sam da je moj udarac poslednja prilika za gol i trijumf. Bio sam siguran da ću postići pogodak, imao sam već dva slobodna udarca pre tog. U prvom poluvremenu jedan dobar šut, u drugom poluvremenu je njihov golman dobro intervenisao. Morali smo utakmicu ranije da rešimo, imali smo ogromne šanse. Mislim da smo igrali dobro, lepo smo kombinovali, sa Benom, Mateom i Boaćijem napred. Nedostajao nam je samo pogodak, ali tako se osvaja titula, sa pobedama u poslednjim minutima", istakao je Marin.

Osvrnuo se Marin i na poslednje trenutke utakmice sa ekipom Napretka.

"Nije bilo danas lako na terenu, pogotovo kada počne da se bliži kraj utakmice. Tada se već javlja nervoza, sve manje vremena ima, pogotovo kada propustiš nekoliko prilika. Najbitnije u tim situacijama je ostati smiren, kao što je slobodan udarac u poslednjim sekundama jer to je poslednja prilika za trijumf. Srećan sam što smo izborili pobedu", rekao je vezista.

Istakao je kapiten crveno-belih i zadovoljstvo zbog dobrih rezultata u prethodnom periodu.

"Fantastična nedelja iza nas, posle pobede nad Olimpijakosom u Ligi šampiona, što je velika stvar za nas i celu zemlju, danas smo ostvarili bitnu pobedu u prvenstvu. Mirno dočekujemo reprezentativnu pauzu posle utakmice sa Trepčom", zaključio je kapiten crveno-belih.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar