Napadač na Kolašinca i Ozila otkrio...

Ešli Smit, koji je nožem napao fudbalere Arsenala, priznao krivicu pred sudijom u Londonu!

Fudbal 04.10.2019 | 13:04
Napadač na Kolašinca i Ozila otkrio...
Ešli Smit, jedan od dvojice uhapšenih za napad na fudbalere Arsenala Seada Kolašinca i Mesuta Ozila u Londonu, saslušan je pred sudijom u prestonici Engleske i priznao je krivicu.

Smit, koji ima 30 godina, i nastanjen je u severnom delu Londona, rekao je da je svesno izvršio napad nožem na fudbalere krajem jula, a da je razlog bio to što je hteo da ih opljačka.

On je želeo da igračima uzme satove.

Ešli Smit bio je u društvu Džordana Nortovera, koji je takođe uhapšen nakon što su sigurnosne kamere snimile napad. Nortover, koji ima 26 godina biće saslušan pred sudijom u petak.

Budući da je Smit priznao krivicu, očekuje se da će dobiti i manju kaznu, a ona bi trebalo da mu bude određena 1. novembra. Istog dana biće izrečena i kazna njegovom saučesniku u napadu.

Mesut Ozil i Sead Kolašinac napadnuti su u Londonu krajem jula. Dvojica muškaraca na motoru sa noževima nasrnuli su na njih, kada je fudbaler iz Bosne i Hercegovine ispao pravi heroj i goloruk krenuo da se obračuna sa njima, dok se Ozil spasao utrčavši u obližnji restoran.

Nakon napada fudbaleri su dobili stalnu policijsku pratnju, a dok napadači nisu identifikovani i uhapšeni propustili su i nekoliko utakmica Arsenala.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar