Vučelić Terziću: Lajanje o Partizanu govori da nema obraz!

Predsednik Partizana Milorad Vučelić odgovorio je prvom operativcu Zvezde Zvezdanu Terziću. "On se ponaša kao da je ovlašćen od države. Kad je toliko zabrinut što nije osudio svoje navijače koji vređaju Anu Brnabić".

Fudbal 24.09.2019 | 23:24
Vučelić Terziću: Lajanje o Partizanu govori da nema obraz!
Svaki "večiti derbi", pogotovo u novije vreme, gotovo po pravilu ima i "treće poluvreme", koje iniciraju vodeći ljudi oba kluba. Ovo poslednje je "organizovao" generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, teško optužujući upravu Partizana da "godinama truje javnost da država pomaže samo Zvezdi" i mnogo toga drugog.

Odgovorio mu je danas predsednik Patizana Milorad Vučelić.

"Terzić se ponaša kao da je opunomoćen od strane države da govori o fudbalu, takav mu je način govora i svest da sve što nije uzeto u stvari je oteto. Taj rečnik da se 'laje' u Partizanu jasno govori o čoveku, da li je neko njemu oteo obraz", rekao je Vučelić gostuju u jutarnjem programu TV Hepi.

Vučelić je dodao da je više puta govorio o tome da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, iako navijač Crvene zvezde, omagao i Partizanu.

"Vučić jeste pomogao Partizanu, ma koliko se to nije sviđalo našim navijačima i po pitanju licence, a i drugih stvari", rekao je Vučelić.

Vučelić je osudio vređanje navijača Partizana protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze na 161. večitom derbiju

"Ja znam da je Vučić navijač Zvezde već 27 godina. Skandiranje protiv njega je nedopustivo. Ako je neko već toliko zabrinut poput Terzića mogao je da reaguje na uvrede navijača Zvezde i vređanje po pitanju Ane Brnabić. Odmah sam uputio izvinjenje Slaviši Kokezi zbog transparenta na stadionu. Zabranjeno je napadati sudije i tela", rekao je Vučelić.

Dodao je da su mu pojedini navijači zamerili na tom gestu, ali je naglasio da ima "veliku zahvalnost prema predsedniku Vučiću".

"Partizan nije protiv države, nemam ovlašćena da govorim u ime države kao Terzić. Boris Tadić je, podsetiću, osujetio ideju o rekonstrukciji stadiona Partizana. Milošević, na primer, nije radio za Zvezdu. Mirko Marjanović i ja smo ostali sa zvezdašima kada su osvojili Kup i ostali dugo u noć do dva, tri sata".

Za pobedu nad Crvenom zvezdom (2:0) naveo je da je i "više nego zaslužena".

"Partizan uvek ide na titulu. Ja se nadam da ćemo biti u konkurenciji za titulu ako ne bude nekih stvari koje nisu vezane za sport. Više nego zasluženo smo pobedili jer protivnik nije šutnuo nijednom na gol".

Prokomentarisao je poništeni gol Nemanje Milunovića za Zvezdu, zbog faula Žandera nad golmanom Vladimirom Stojkovićem

"Zvezda nije ni postigla gol, sudija je prekinuo igru čim je izvršen faul. Niko od igrača Zvezde se nije bunio tada. Dve i po godine Partizan se zalaže za VAR, dok Zvezda i Savez to odbijaju. Radna grupa se sastala posle osam meseci i tada nije bilo predstavnika Zvezde, a sada se slažu da bude VAR, a mi se dve godine zalažemo za to", primetio je Vučelić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar