Danijela i Ognjen Vranješ stavili tačku na brak

Ognjen i Danijela dogovorili su se da će zbog kćerke ostati u korektnim odnosima.

Zabava 18.09.2019 | 19:38
Danijela i Ognjen Vranješ stavili tačku na brak
Nakon seks skandala s Jelenom Karleušom fudbaler Ognjen Vranješ ipak nije uspio spasiti svoj brak sa suprugom Danijelom od koje se službeno razvodi nakon osam godina zajedničkog života, piše Kurir.

Sada već bivši supružnici imaju četverogodišnju kćerku za koju će fudbaler  plaćati alimentaciju od 3000 evra mjesečno. Dogovorili su se da će zbog djeteta ostati u korektnim odnosima.

“Sve je prošlo kako treba jer su se i jedna i druga strana složile da je za njih najbolje da ne budu u formalnoj zajednici. Posljednjih godina imali su tenzija i nikako nisu mogli funkcionirati kao bračni par, a kap koja je prelila čašu svakako je Ognjenova veza s folk pjevačicom.

Danijela to nije željela tolerisati i odmah je podnijela papire za razvod. Sada je slučaj zatvoren i zbog djeteta su odlučili da će ostati u dobrim odnosima. Rastali su se na miran način i vjerujte da funkcionišu bolje nego u braku”, rekao je izvor blizak bivšim supružnicima. 

O svemu se oglasio i Vranješ koji je iskoristio priliku da isprovocira Karleušinog supruga Duška Tošića.

“Istina je da sam s bivšom suprugom stavio tačku na brak. Sada smo službeno razvedeni. Moja bivša supruga ima barem malo dostojanstva, za razliku od nekih. Imamo divno dijete i sve ćemo učiniti da zbog kćerke ostanemo u odličnom odnosu”, rekao je Ognjen.

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Profesor Bakajlic Bn

18.09.2019 18:03

Ona ili onaj, ko jednom prevari, prevarice opet. Pametna zena. Duska Tosica ne zelim ni komentarisati. Znao sam da nema petlju jos od onda kad nije smio srusiti Sacirija.

ODGOVORITE
Name

LUDAKLUK

19.09.2019 05:07

OVA ZEMLJA JE ODAVNO SMETLA, AL OVO JE BAŠ PREVRŠILO MJERU RIJALITI ŽIVOTA I POLITIKE. PA UMJESTO DA CIJELA ZEMLJA BRUJI O NEKOM PAMETNOM MLADIĆU S OVIH PROSTORA KOJI BRILJIRA NA JEJLU U NAS SE OVA SPODOBA VRTI PO NASLOVNICAMA VEĆ MJESECIMA MEDJU NOGAMA JOŠ JEDNE SPODOBE ZVANE KARLEUŠA I MI TO SVI TREBA KAO DA PRATIMO, DA TO NAS KAO ZANIMA. OGAVNI LUDAČKI BALKAN.