FRA: Kakvo popodne u Parizu...!

Uvrede, zvižduci, teranje u bordel, pa makazice Nejmara i pobeda u 92. minutu! Sveci jedva savladali Strazbur u meču koji je obeležio Brazilac.  Ren ponovo kiksnuo, Bordo sve završio za devet minuta! Pobeda Monpeljea nad Nicom od 2:1.

Fudbal 14.09.2019 | 22:30
FRA: Kakvo popodne u Parizu...!
Kakvo fudbalsko popodne u Parizu. Najvatreniji navijači Pari Sen Žermena su se ponovo digli protiv Nejmara, propisno ga izvređali na utakmici protiv Strazbura (1:0), a na kraju se radovali pobedonosnom golu koji je Brazilac postigao u drugom minutu nadoknade. I to kakvom...

Delovalo je da Sveci nemaju nikakvu ideju, da će gosti predvođeni srpskim defanzivcem Stefanom Mitrovićem odoleti pred skupocenom mašinerijom i osvojiti vredan bod, a onda majstorija u poslednjim minutima. Centaršut Abdua Dijaloa s leve steane i makazice u maniru pravih majstora što Brazilac i jeste.

Kakav odgovor Nejmara fanovima Pariza i to pred golom koji se nalazi ispod njihove tribine. Prvi start Brazilca u dresu Svetaca ove sezone pratio je uvredljivi transparent na tirbini: "Nejmare Seniore, prodaj svog sina u Vilja Mimozu", napisali su navijači PSŽ-a, aludirajući na deo Rio de Žaneira u kojem je prostitucija najrasprostranjenija.

Na kraju su dobili sjajan odgovor odličnog Nejmara, kojem je zbog ofsajda VAR poništio još jedan gol u poslednjim sekundama utakmice. Kako bilo, PSŽ je ispunio cilj i upisao novi prvenstveni trijumf iako nije oduševio. A videlo se i da ne mogu bez svoje najskuplje zvezde.

Moraće Tomas Tuhel da poradi na tome do srede kada ga očekuje okršaj sa Realom iz Madrida u okviru prvog kola Lige šampiona na istom mestu, a videćemo i da li će fanovi Pariza promeniti mišljenje nakon poklona koji im je večeras uručio Nejmar. 

Ren ponovo kiksnuo, Bordo sve završio za devet minuta! Pobeda Monpeljea nad Nicom od 2:1.

Ren je na početku šampionata vezao tri pobede, ali posle tako dobrog starta prvo je poražen od Nice, a sada je i odigrao nerešeno na gostovanju Brestu što se svakako može okarakterisati kao kiks. Bio je to meč bez golova - 0:0.

Možda je ovo najrealniji rezultat gledajući posed. Nije to bila uzbudljiva utakmica, Ren jeste dao gol u drugom poluvremenu ali je on bio poništen zbog faula i tako je bod ostao u Brestu.

Za razliku od Rena, u terminu od 20 časova važnu pobedu zabeležio je Bordo i to protiv Meca rezultatom 2:0 (2:0).

Žirondinci igraju solidno u poslednje vreme, vezali su dve pobede i dva remija i polako se penju na tabeli pa ako budete igrali francusku prvu ligu imajte Bordo u glavi kao nezgodan klub.

Bordo je ceo posao odradio za devet minuta. U sedmom minutu je dao prvi gol preko Brijana, a već dva minuta kasnije bilo je 2:0, strelac je bio De Previj.

Važnu pobedu zabeležio je i Monpelje protiv Nice na svom terenu - 2:1. Nica je vodila, ali je domaćin preko Delora i Molea uspeo da preokrene i dođe do važna tri boda.

FRANCUSKA 1 - 5. kolo

Petak

Lil - Anže 2:1 (1:0)
/Osmihen 39, Arauho 53 - Bahoken 87/

Amijen - Lion 2:2 (1:2)
/Žale 7, Bodmer 92 - Dembele 9, 34/

Subota

Pari Sen Žermen - Strazbur 1:0 (0:0)
/Nejmar 90+2/

Bordo - Mec 2:0 (2:0)
/Brijand 7, De Previj 9/

Brest - Ren 0:0

Dižon - Nim 0:0

Monpelje - Nica 2:1 (1:1)
/Delor 37, Mole 56 - Tameze 34/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar