Ajntraht bi za Kostića 40 000 000, makar...!

Tako bar tvrdi novinar Bilda Lukas Dombrovski. . .

Fudbal 13.09.2019 | 20:40
Ajntraht bi za Kostića 40 000 000, makar...!
Nije tajna da je Inter pitao, ali i poslao konkretnu ponudu na Ajntrahtovu adresu sa sve čekom na kome je bilo ispisana ponuda – 40.000.000 evra za Filipa Kostića. Ajntraht je to - odbio!

još pre no što je prelazni rok počeo sportski direktor Fredi Bobić se sa srpskim internacionalcem dogovorio da Kostić ne ide ovog leta iz kluba.

Novinar Bilda Lukas Dombrovski pričao je sa kolegama u Italiji i dotakao se Kostićevog slučaja. Tvrdi da Frankfurt za njega želi da dobije preko 40.000.000 evra narednog leta.

"Interova ponuda je bila činjenica. Ali klub i Kostić su se dogovorili da ne počinju pregovore ovog leta. Ali sa pogledom na sledeću godinu, u Frankfurtu svi znaju da je realno da Kostić neće ostati ako nastavi sa igrama na ovom nivou. Ideja kluba je da dobije ponudu i veću od 40.000.000 evra u narednim mesecima. Posebno jer bi klubovi iz velike petice mogli da razmisle o njegovom imenu", rekao je nemački novinar Dombrovski, očigledno dobro upućen u dešavanja u Frankfurtu.

I sam Filip Kostić je nedavno istakao da je zadovoljan sada u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

“Prošla sezona je bila izvanredna, nadam se da će ova biti još bolja. Ako me neki klubovi budu želeli, moraće da dođu sami. Imam dobrog menadžera", rekao je nedavno Kostić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar