Brazilac poludio zbog propalog transfera u Milan!

Čestitam što ste mi uništili snove! Ne miri se. . .

Fudbal 03.09.2019 | 17:49
Brazilac poludio zbog propalog transfera u Milan!
Milanov prioritet poslednjeg dana prelaznog roka je bio da završi transfer Anta Rebića iz Ajntrahta i da u suprotnom smeru pošalje Andrea Silvu. Ali, paralelno sa tom operacijom, Rosoneri su započeli pregovore i oko dovođenja brazilskog napadača Tajsona iz Šahtjora.

Ofanzivac sa gromovskim šutom je bio jako raspoložen za transfer i smatrao je da je posle šest godina zaslužio da napusti Donjeck i ode korak dalje. Pominjao se ovog leta kao želja Rome u kojoj ga je hteo Paulo Fonseka koji ga je trenirao u Šahtjoru. Roma nije poslušala savet trenera, a onda se u priču uključio Milan kojem je propao posao oko dovođenja Anhela Koree.

Rosoneri su stupili u kontakt sa Tajsonovim agentima i postignut je dogovor. Brazilac je imao veliku želju da zaigra za posrnulog velikana sa San Sira i vrlo brzo su se dogovorili. Problem je bio Šahtjor. Tajsonova otkupna klauzula iznosi 30.000.000 evra, a Milan je ponudio samo 20.000.000.

Rosoneri su igrali prljavu igru nadajući se da će preko igrača napraviti pritisak na Ukrajince. Tajson je odbio da igra u poslednjem kolu ukrajinskog šampionata, obrisao je neke fotografije u dresu Šahtjora sa društvenih mreža, kumio i molio klub da ga pusti... Ali nije upalilo.  

„Česititam što ste mi uništili snove“, napisao je Tajson na Instagramu.

Međutim, Šahjtor se ponašao samo shodno zakonima tržišta. Čak je bio spreman i da spusti cenu na 25.000.000 evra, ali Milan nije nudio više od one početne ponude. Šahtjor nije pristao da smanji cenu za 30 odsto jednom od najboljih igrača koji ima ugovor do 2021. godine s opcijom za produžetak. Ako je neko kriv što je transfer propao, to je Milan...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar