Štoper je meta...

Juve razmišlja o Benatiji, Boatengu, Garaju, Umtitiju. . .  Stara dama nema mira zbog povrede Đorđa Kjelinija.

Fudbal 01.09.2019 | 21:37
Štoper je meta...
Pred kraj prelaznog roka Fabio Paratići je jasno izašao i rekao da će sačekati da vidi šta će se desiti, da je sve moguće - i dolasci i odlasci. A najveće su šanse da promena bude na poziciji štopera.

Problem za Staru damu pravi to što Đorđo Kjelini neće igrati oko pola godine zbog teške povrede koju je zadobio kada je pokidao ligamente kolena. I sada Juventus mora da razmisli - da li da dovede neku iskusniju zamenu ili ne.

Iako je Juve ovog leta doveo Meriha Demirala i Matijsa De Lihta, Juve razmatra i neku iskusniju opciju. Tačnije dve. Tutosport kaže da su u opticaju Mehdi Benatija i Džerom Boateng. Ovaj drugi je drastično manje realan, ali Tuto kaže da bi Juve eventualno mogao da proba sa pozajmicom sa pravom otkupa.

Pored ove dvojice štopera, imena koja se takođe pominju kao moguća "zamena" za Kjelinija su Samjuel Umtiti iz Barselone i Ezekjel Garaj iz Valensije, a to su dva kluba sa kojima Barselona ima jako dobre odnose.

Danijele Rugani i dalje može da bude prodat, piše Tuto, i dodaje da bi to bilo u svrhu popunjavanja budžeta, ako stigne prava ponuda. Roma se pominjala celo leto kao zainteresovani kupac za ovog igrača.

Kjelinijeva povreda je bila pravi šok za Juve, tako da treba sačekati do poslednjeg momenta i videti da li će se Stara dama odlučiti za dovođenje nekog od pomenutih štopera ili će napasti nekog drugog.

Vremena je sve manje, a Napoli je bio pokazatelj da je ojačanje odbrane Juventusa vrlo logičan potez.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar