US open - Kirjos: ATP je korumpiran!

Džonson: Hoćeš li da igraš j. . . ni tenis?! Nik Kirjos nema dlake na jeziku. Tako je bilo i na startu US Opena posle uvodne pobede nad Stivom Džonsonom.

Tenis 29.08.2019 | 12:45
US open - Kirjos: ATP je korumpiran!
Australijanac je dobio meč posle nešto više od dva sata igre, 6:3, 7:6 (1), 6:4 i sada ga očekuje susret sa Francuzom Antoanom Oangom.

Kirjos je bukvalno bio poslednji teniser koji se plasirao u drugu rundu. Njegov meč završen je negde oko jedan čas iza ponoći po lokalnoim vremenu, a u kraćem intervju na terenu, opet je pokazao svoje poznato lice.

Kada ga je reporter upitao šta misli o kazni od 130.000 dolara koja mu je odrezana zbog incidenata koje je napravio na turniru u Sinsinatiju, kada je otišao u tunel da polomi dva reketa, i da li je to imalo uticaja na njega po dolasku ovde, samo je rekao:

"Nije me dotaklo, uopšte. ATP je prilično korumpiran, tako da me uopšte nije briga za to", poručio je Kirjos.

Reporter je potom insistirao da mu Nik objasni šta je mislio pod tim "korumpiran", ali mu je Kirjos uvredljivo odbrusio:

"Zašto uopšte pričamo o nečem što se dogodilo pre tri nedelje kada sam upravo počistio nekoga u prvom kolu US Opena?", rekao je i završio sa intervjuom.

Tokom meča, Nik je imao problema i sa sudijom Džejmsom Kiotavongom.Australijanac je bio nezadovoljan jer se publika šetala između redova tokom poena. Onda je prišao Kiotavongu.

"Zar to nije tvoj posao da ih opomeneš? To ti je posao. Zašto nešto ne uradiš tim povodom?", pitao je Nik.

Ni Džonson nije želeo da ostane po strani, pa je prošao Kirjosu i upitao:

"Želiš li da igraš j...ni tenis? Ili da praviš j...ni šou?"

Nik je nešto progunđao da bi kasnije bio snimljen kako kaže:

"Ne možete odabrati dosadniji sport da vam bude profesija".

Baš u Kirjosovom stilu, red ljutnje, red nerviranja, ali je ipak pobedio. Stvarno, nikad nije dosadno kad on igra.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar