Teodosić bez "čizme", da li je spreman za Kinu

Plejmejker reprezentacije Srbije Miloš Teodosić oporavlja se od obnovljene povrede plantalne fascije koju je zadobio na utakmici sa Litvanijom, pa tako nije otputovao sa reprezentacijom u Kinu. Ali, kako stvari stoje, njegova rehabilitacija protiče dobro jer više ne nosi "čizmu" sa kojom je ispratio saigrače u Kinu.  

Srbija 26.08.2019 | 15:07
Teodosić bez "čizme", da li je spreman za Kinu
Naime, Miloš Teodosić je posetio jednu od klinika u Beogradu, hodao je bez bilo kakve smetnje, i što je najvažnije, bez "čizme" što se i vidi na fotografijama Telegrafa. Upravo ovakvo stanje srpskog pleja "podgreva" nade navijača da ćemo na prvenstvu ipak biti jači za velikog kreativca i lidera ove generacije.



Posle povrede na meču sa Litvanijom, koji se igrala u sklopu priprema za Mundobasket, sve je ličilo na upalu, međutim dodatnim pregledima je utvrđeno da je Teodosiću pukla tetiva. Ipak, iako je delovalo da on sigurno neće nastupiti na Svetkom prvenstvu, selektor Đorđević je istakao da postoji 1% šanse da se on priključi timu.



- On nije "otpisan" za Svetsko prvenstvo. On je u procesu lečenja. Idemo iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, da bismo videli da li će moći ili ne. Sada ne možemo da kažemo "da" ili "ne"... Ako ne bude mogao, biće to veliki gubitak za nas - rekao je Sale litvanskim novinarima.



Da podsetimo, Svetsko prvenstvo u Kini počinje 31. avgusta i traje do 15. septembra, a Srbija će igrati u grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom.

(Telegraf)

Komentari / 0

Ostavite komentar