Uhapšen počinilac masakra u mjestu kod Negotina

Policija je uhapsila Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mjestu, saznaje Blic.

Srbija 25.08.2019 | 08:28
Uhapšen počinilac masakra u mjestu kod Negotina
Prema saznanjima, motiv surovog ubistva četvoro mještana Jabukovca je pljačka.

Podsjetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53). 

U žrtve je ispaljeno 10 hitaca, a tokom istrage policija je privela više od 10 ljudi.

Kako je Blic pisao, osim što je na desetine mještana i poznanika Kazimirovića saslušano, njih 20 je čak i poligrafski ispitivano. Egzekutori su, prema nalazima iz istrage, u žrtve pucali iz dva oružja, u Raju i sestru pucano je iz jednog pištolja, a u majku i sestričinu iz drugog. Raja je ubijen na traktorskom sjedištu, a žene ispred trema, odnosno pored kućnog stepeništa. Ubice su ženama, nakon što su im pucali u glavu, lica prekrili krpama.

(Srpskainfo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Recite Ne Oružju

25.08.2019 09:34

Kada su pobijeni receno da je ubica bio dobar strelac tj da nije bilo promasaja.Samim tim je privukao sumnju na sebe jer se po oruzju eksponirao tamo samo mi cudno da je dugo stavljao slike na FB sa oruzjima koja nisu legalna za licno posjedovanje a da to policija nije provjerila.

ODGOVORITE
Name

Nakaze su to

25.08.2019 11:08

Na Instagramu ima puno pedofilije, niko ne ispituje osobe koje se ne predstavljaju svojim imenom, daju sebi nakaradne nadimke, nemaju sliku i prate dječak i devojčice. Osim toga nepoznat broj male djece ima svoj profil na Instagramu, a zakon o pravilnost kaže ne ispod 14 godina!