Jako nevrijeme pogodilo i opštinu Teslić

- Nevrijeme koje je sinoć pogodilo opštinu Teslić pričinilo je veliku štetu na putnoj infrastrukturi u naseljima Jelića Potok i Vitkovci, a poplavljeno je i nekoliko domaćinstava, rekao je Srni načelnik ove lokalne zajednice Milan Miličević.

Republika Srpska 24.08.2019 | 14:13
Jako nevrijeme pogodilo i opštinu Teslić
On je rekao da se u Jelića Potoku izlio bujični potok koji je poplavio nekoliko domaćinstava, dok su uništena tri pješačka mosta i jedan betonski za motorna vozila.

Miličević kaže da je veća šteta pričinjena u Vitkovicima gdje je voda ušla u nekoliko objekata, te uništila nekoliko pješačkih mostova i oštetila lokalni put.

On je naveo da je noćas od 3.00 časa angažovana mehanizacija i da se pristupilo saniranju pričinjene štete.

"Nažalost, po običaju, saniramo posljedice dok su uzroci uvijek isti", rekao je Miličević, koji za štetu pričinjenu nevremenom krivi komunalnu nedisciplinu mještana i nedostatak reda u sječi šuma.

On je najavio da će biti preduzeti koraci kako bi se stanovništvo osvijestilo da komunalni otpad treba da odlaže u za to predviđena mjesta.

Miličević ističe da je potrebno i da se zavede šumski red kako granje, trupci i ostalo smeće ne bi pravili brane na mostovima.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Теслићанин

24.08.2019 15:01

Треба питати начелника Миличевића шта је до сада преузео на санирању прољетних поплава. Није предузео ништа. Тако ће бити и сада. Само прича а ништа не ради.

ODGOVORITE
Name

Re Teslicani

25.08.2019 04:14

Iza ovog Teslicanina se krije Slaven Jelic potrcko Bogdanica!

ODGOVORITE
Name

Re re Teslicanin

26.08.2019 10:19

Ma da!! Sve vi znate majko moja!